Фейсбук Веселин Марешки участва в сватба, но не на член на

...
Фейсбук Веселин Марешки участва в сватба, но не на член на
Коментари Харесай

Марешки се появи на пищна сватба, булката - бивша депутатка с палаво еротично минало

 Facebook Веселин Марешки участва в женитба, само че не на член на фамилията си, а на подобен от политическата си партия. Преди дни под венчилото мина някогашната депутатка от " Воля “ Елена Аксиева, която е някогашен модел на " Плейбой “ и към този момент сегашна брачна половинка на огромен предприемач. Церемонията бе по-пищна от виенски бал. Тя стартира в църквата " Света Неделя “ в Пловдив и продължи в моден ресторант. Шефът на булката – Веселин Марешки, изгледа целия обред, а в разгара на купона не пропусна да разгласява и няколко фотоси от мястото на събитието. На сватбата водачът на " Воля “ отишъл без половинка, само че за сметка на това бил обкръжен от цялата дамска агитка на партията си. 

" Вчера с парламентарната група бяхме на женитба в Пловдив. Омъжихме колежката ни Елена Аксиева и Атанас Пешев. Да са щастливи дълги години напред, да се радват и на внуци! Какво по-хубаво начало на сезона - измежду сътрудници и другари по подобен мотив! Още повече че младоженците са от тези българи, решили да останат в родината, и двамата работят крепко, отглеждат с обич децата си тук. Това ми е фантазията - да има щастливи фамилии, повече деца, младежите да избират България пред чужбина! “, написа Марешки под фотосите с булката през септември.

Припомняме, че преди 2 години и самият той се разноски до олтара, само че с цел да води щерка си Александрина. Тя се омъжи на надалеч по-скромна женитба от тази на депутатката Елена Аксиева, на която участваха единствено фамилията и шепа близки другари, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР